Javni razpis za izbiro ponudnikov SŠP

novica je bila objavljena 21. julij 2014

Izšel je Javni razpis za izbiro ponudnikov subvencionirane študentske prehrane za leti 2015 in 2016. Vso potrebno razpisno dokumentacijo najdete na spletnih straneh:

MDDSZ: http://www.mddsz.gov.si/si/o_ministrstvu/javne_objave/javni_razpisi_in_javna_narocila/?tx_t3javnirazpis_pi1%5Bshow_single%5D=1005

ŠOULJ:
http://www.sou-lj.si/en/prehrana/razpis-za-ponudnike.html

ŠOUM:
http://www.soum.si/sl-SI/Content/Details/99

ŠOUP:
http://soup.si/sl/prehrana

Študentska organizacija Slovenije

Unovčevanje med 15. julijem in 15. avgustom

novica je bila objavljena 9. julij 2014

Na podlagi Zakona za uravnoteženje javnih financ bo v Sistemu subvencionirane študentske prehrane letos znova onemogočeno unovčevanje subvencij od 15. julija do vključno 15. avgusta.

Študentska organizacija Slovenije

Novi ponudniki subvencionirane študentske prehrane

novica je bila objavljena 31. december 2013

S 1. januarjem 2014 bodo v sistem subvencionirane študentske prehrane vstopili novi ponudniki prehrane. Vabimo vas, da si pogledate, kdo so in kaj ponujajo. Najdete jih pod zavihkom Imenik lokalov.

Študentska organizacija Slovenije

Subvencija za leto 2014

novica je bila objavljena 31. december 2013

Z letom 2014 ne bo prišlo do spremembe višine subvencije. Subvencija tako ostaja enaka višini 2,63 EUR do nadaljnega.

Študentska organizacija Slovenije

Bonusni program Študentske ugodnosti

novica je bila objavljena 1. oktober 2013

Študentske ugodnosti so bonusni program, v katerem ponudniki študentske prehrane – partnerji programa, nagrajujejo študentke in študente za obisk v njihovih lokalih. Ko študent doseže število obiskov, ki ga določi gostinec, je upravičen do nagrade. Najpogostejša nagrada je študentski meni brez doplačila, se pa najde tudi kaj bolj eksotičnega.
Za sodelovanje v programu je potrebna včlanitev: na številko 1808 pošljete SMS s ključno besedo SU.
Na strani http://ugodnosti.info so predstavljeni partnerji programa in nagrade, ki jih nudijo. Študentskim ugodnostim lahko sledite na Twitterju (https://twitter.com/st_ugodnosti) ali na FB strani (https://www.facebook.com/StudentskeUgodnosti).
Študentske ugodnosti so dejavnost podjetja Imovation d.o.o., zato vas prosimo, da morebitna vprašanja, pritožbe ali pohvale naslovite na njih, na ugodnosti@imovation.si ali preko družbenih omrežij, in ne na ŠOS ali študentsko organizacijo vaše univerze.
Sodelovanje v programu je zaenkrat omogočeno samo študentkam in študentom, ki za identifikacijo uporabljajo mobilni telefon.

  • Subvencionirana študentska prehrana • © 2010 - Margento storitve • vse pravice pridržane