Poišči svoj najljubši lokal

Javni razpis (za gostinske lokale)

21.8.2018 je zadnji rok za oddajo ponudb na Javnem razpisu za izbiro ponudnikov subvencionirane študentske prehrane za leti 2018 in 2019.

Vso potrebno razpisno dokumentacijo najdete:
-  Razpisna dokumentacija
-  MDDSZ

 

Študentska organizacija Slovenije

Unovčevanje med 15. julijem in 15. avgustom

Od 15. julija do vključno 15. avgusta bo onemogočeno koriščenje subvencionirane študentske prehrane. Subvecije lahko unovčite še 14.7.2017 do 21.00. 

 

Študentska organizacija Slovenije

Aplikacija Študentska prehrana

Na voljo je uradna aplikacija Študentska organizacija Slovenije - ŠOS za Android in iOS, ki vam ponuja vse kar morate vedeti o študentski prehrani:
- seznam vseh restavracij in njih

 

Študentska organizacija Slovenije

Politika zasebnosti in pravna obvestila

V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Skladno z navedenim sta Evropski parlament in Svet leta 2016 sprejela novo splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, ki začne veljati s 25. 5. 2018.  Nova splošna uredba velja za vsa podjetja in organizacije, ki uporabljajo ali kakorkoli obdelujejo osebne podatke državljanov EU.

 

Študentska organizacija Slovenije

PRENESITE NAŠO APLIKACIJO

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih