Poišči svoj najljubši lokal

Politika zasebnosti in pravna obvestila

V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Skladno z navedenim sta Evropski parlament in Svet leta 2016 sprejela novo splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, ki začne veljati s 25. 5. 2018.  Nova splošna uredba velja za vsa podjetja in organizacije, ki uporabljajo ali kakorkoli obdelujejo osebne podatke državljanov EU.

 

Študentska organizacija Slovenije

Subvencija za leto 2018

Z letom 2018 ne bo prišlo do spremembe višine subvencije. Subvencija ostaja enaka višini 2,63 EUR do nadaljnega.

 

Študentska organizacija Slovenije

Od 17. novembra do 21.00!

obveščamo vas, da je bil dne 23.10.2017 v Državnem zboru Republike Slovenije sprejet Zakon o urejanju položaja študentov, ki na novo ureja čas unovčevanja subvencij za subvencionirano študentsko prehrano. Zakon je bil objavljen v UL RS št. 61 z dne 2. 11. 2017 in prične veljati z dne 17. 11. 2017. 


V skladu s sprejetim zakonom bo možno subvencije

 

Študentska organizacija Slovenije

Izkoristite predvpis in se izognite gneči

Na nekaterih točkah SŠP bo od septembra dalje že možen predvpis v sistem za koriščenje subvencionirane študentske prehrane (SŠP) za študijsko leto 2017/18. Če že imate urejen vpis na izobraževalni ustanovi, je priporočljivo, da to izkoristite in se v sistem vpišete čim prej, še preden nastane gneča na vpisnih mestih.

 

Študentska organizacija Slovenije

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih