Študentske ugodnosti

Študentske ugodnosti so bonusni program, v katerem ponudniki študentske prehrane – partnerji programa, nagrajujejo študente za obisk v njihovih lokalih. Obiski pri posameznih gostincih, ki sodelujejo v Študentskih ugodnostih, se seštevajo. Ko študent doseže število obiskov, ki ga določi gostinec, je upravičen do nagrade.

V sodelovanju s Študentsko organizacijo Slovenije smo na spletni strani Študentske prehrane www.studentska-prehrana.si omogočili novo razvrščanje ponudnikov. Na priljubljenem portalu lahko sedaj na zelo enostaven način poiščete naše partnerje. V "Imeniku lokalov" v filtru na levi strani odkljukate "Študentskih ugodnosti". Tako se vam bodo izpisali vsi ponudniki, ki nudijo za vas posebne ugodnosti. Lokali, ki sodelujejo v našem bonusno zvestobnem programu, so označeni tudi z znakom Študentskih ugodnosti.

V "Študentske ugodnosti" se lahko včlanite vsi, ki koristite subvencionirano študentsko prehrano in za identifikacijo uporabljate mobilni telefon. Bonusni program je za vas brezplačen, pridružite pa se mu s kratkim sporočilom SU na telefonsko številko 1808.