Študentske ugodnosti

ŠE NISI NAŠ ČLAN? HITRO POŠLJI SU NA 031 44 1808 !

Študentske ugodnosti - ŠU so bonusni program, v katerem ponudniki študentske prehrane – partnerji programa, nagrajujejo študente za obisk v njihovih lokalih. Obiski pri posameznih gostincih, ki sodelujejo v ŠU, se seštevajo. Ko študent doseže število obiskov, ki ga določi gostinec, je upravičen do nagrade.

V sodelovanju s Študentsko organizacijo Slovenije smo na spletni strani Študentske prehrane omogočili novo razvrščanje ponudnikov. Na priljubljenem portalu lahko sedaj na zelo enostaven način poiščete naše partnerje. V imeniku lokalov v filtru na levi strani odkljukate "Študentske ugodnosti". Tako se vam bodo izpisali vsi ponudniki, ki nudijo za vas posebne ugodnosti - nagrade. Lokali, ki sodelujejo v našem bonusno zvestobnem programu, so označeni tudi z znakom Študentskih ugodnosti.

Kdo lahko koristi »Študentske ugodnosti«?

V "Študentske ugodnosti" se lahko vključi vsak, ki koristi subvencionirano študentsko prehrano in za identifikacijo uporablja mobilni telefon.

Kako se vključiti v program »Študentske ugodnosti«?

Bonusni program je brezplačen in neobvezujoč. Pridružiš se mu s kratkim SMS sporočilom: SU, ki ga pošlješ na številko 031 44 1808. Potrditi je potrebno še povratno SMS sporočilo, s katerim sprejemaš splošne pogoje delovanja programa.

Kateri lokali nudijo nagrade iz programa »Študentske ugodnosti«?

Na zavihku »imeniku lokalov « v filtru na levi strani izberi »Študentske ugodnosti« in prikazali se bodo vsi lokali, ki so vključeni v program »Študentske ugodnosti« in ti nudijo nagrade.
Ponudnike, ki sodelujejo v programu »Študentske ugodnosti«, in njihove nagrade lahko spremljaš tudi na Facebook strani .

Kakšne so nagrade programa »Študentske ugodnosti«?

Vsak posamezni lokal nudi nagrade, ki so v skladu z njegovim poslovanjem. Le-te so lahko študentski obrok brez doplačila, brezplačna pijača ali popusti.

Kako lahko izvem, koliko obiskov imam oziroma kdaj mi pripada nagrada?

Ob koriščenju subvencije je na terminalskem izpisu zabeleženo stanje obiskov. Na primer 8/10 kar pomeni osem zbranih obiskov, pri desetem je nagrada.
Za posebej radovedne pa smo omogočili tudi SMS storitev:
Pošlji SU INFO na 1808 in prejel boš SMS obvestilo, koliko obiskov si zbral v posameznem lokalu in koliko ti jih še manjka do nagrade.
Gre za plačljivo storitev na zahtevo, ki stane 0,09€ za vsako zahtevano SMS informacijo.
Več o tem v splošnih pogojih storitve SU INFO.